El Carnaval 2021, confinat i des de casa

9 de febrer de 2021


Aquest divendres a 21.30 h. Ràdio Cubelles oferirà el sermó del Carnestoltes, creat per l'animador Pep Callau i un grup de voluntaris. L'Ajuntament també proposa decorar els balcons i les finestres amb mantons i carotes i enviar un vídeo disfressats a casa per recordar aquesta edició sense actes presencials.

L'Ajuntament ha fet públic un cartell per aquest Caranaval 2021 que, malgrat la suspensió dels actes presencials confirmada al setembre, tindrà un programa de propostes a distància i se celebrarà també en l'àmbit educatiu. El disseny mostra un Carnestoltes amb el cap de coronavirus per recordar que la pandèmia també marcarà el seu regnat. El Rei Carnestoltes no podrà tenir cap rua ni enterro presencial però sí que ha anunciat que farà un sermò a Cubelles. Es podrà seguir als mitjans de comunicació locals, com Ràdio Cubelles i Canal Blau, aquest divendres a dos quarts de deu de la nit. En la creació hi ha col·laborat l'animador i pallasso Pep Callau i un grup de voluntaris de la vila.

 

Paral·lelament, l'Ajuntament proposa a la població que decorin els balcons i les finestres amb mantons i carotes. També fa una crida a enregistrar-se amb disfresses i enviar el vídeo a informa@cubelles.cat o per WhatsApp al 618 592 912 fins el 20 de febrer. La intenció és poder oferir un resum d'aquesta edició confinada del Carnaval. Els documents han de tenir una durada màxima de 45 segons, en format horitzontal.

 

En un vídeo publicat per l'Ajuntament, la regidora de Cultura, Ester Soler, i l'alcaldessa, Rosa Fonoll, animen a participar-hi. 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles