Cubelles s’ha adherit a la xarxa de ciutats i comunitats amigables amb els persones grans

21 de gener de 2021


Mitjançant una moció aprovada per unanimitat en el ple municipal d’aquest dimarts, l’Ajuntament es compromet a fer els passos necessaris marcats per l’OMS per tirar endavant polítiques que tinguin en compte el respecte per la gent gran

Cubelles s’ha adherit a la xarxa de ciutats i comunitats amigables amb els persones grans. Mitjançant una moció aprovada per unanimitat en el ple municipal d’aquest dimarts, l’Ajuntament es compromet a fer els passos necessaris marcats per l’OMS per tirar endavant polítiques que tinguin en compte el respecte per la gent gran. La moció va ser impulsada inicialment per Ciutadans però ha comptat amb l’adhesió de tots els partits del consistori.

El portaveu de Ciutadans, Manuel Martínez.

Per la banda del govern municipal, Alexandra Corvillo, regidora de Gent Gran, ha comentat que els compromisos en el cas de Cubelles es podran aconseguir amb un termini més llarg que en les ciutats grans.

La resta de mocions discutides en l’últim ple municipal han sigut rebutjades pel govern local format per UC, ERC, Cec Podem i la CUP. En el ple d’aquest dimarts també s’han aprovat el tràmit d’unes sancions per incompliments de l’ordenança de tinença d’animals domèstics.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles