El govern local reconeix que els ajuts municipals a la contractació no han funcionat

18 de novembre de 2020


El regidor d'ocupació, Narcís Pineda, ha admès que no s'han complert les expectatives amb la tercera línia del Pla de Xoc municipal per la crisi de la COVID, dotada en 80.000 euros per subvencionar contractes de 6, 9 i 12 mesos.

El govern local reconeix que els ajuts a la contractació han tingut poc impacte. Una de les tres línies del Pla de Xoc municipal oberta el mes de juny passat estava dotada en 80.000 euros per a subvencionar contractes de sis, nou i dotze mesos i, a falta de poques setmanes per a que s'acabi el termini establert al 31 de desembre, ha quedat gairebé sencera.

 

El regidor d’ocupació, Narcís Pineda, ha admès en declaracions a Ràdio Cubelles que la valoració és negativa.

La línia d’ajuts per a la contractació no ha rebut la resposta que s'esperaven, segons Narcís Pineda en part per culpa de l’evolució de l’epidèmia, les restriccions i el segon tancament.

Ara el govern local treballa per trobar la manera d’aprofitar la part pressupostada que acabi sobrant per poder crear una altra línia d’ajuts pel foment de l’ocupació. Narcís Pineda, regidor d’Ocupació.

Aquests ajuts encara es poden demanar fins el 31 de desembre amb el plantejament anunciat inicialment. Les empreses poden rebre aportacions de 2.100 euros per a contractacions de 6 mesos, de 3.150 euros per als qui contractin professionals a l'atur per 9 mesos i de 4.200 euros per a les empreses, comerços o autònoms que ofereixin contractes laborals de 12 mesos.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles