Les Galetes del Confinament de les "Tresines" recapten 600€ per les Polseres Candela

23 de juliol de 2020


Paquíta Cuenca va elaborar 60 galetes decorades amb ganxet una cada dia durant el confinament

Les "Tresines" han fet una donació de 600 € a les Polseres Candela, resultat de la venda de les "Galetes del Confinament" un article artesanal i únic creat per la Paquita Cuenca durant el confinament.

 

La sala de juntes de l’Ajuntament de Cubelles va acollir l’acte simbòlic del lliurament dels diners recaptats, amb la presencià de l’Alcaldessa de Cubelles que va agrair l’esforç i la feina feta durant una etapa complicada com havia estat el confinament.

 

Les Galetes del Confinament

 

Una fotografia d'una figura realitzada en ganxet rebuda al telèfon mòbil, va inspirar a la Paquita Cuenca per crear les "Galetes del Confinament". Amb una galeta com a punt de partida, l'artesana cubellenca la decorava amb diferents figures i formes, fetes amb llanes i fils de tots els colors i utilitzant la tècnica del ganxet. Una galeta cada dia, des del 14 de març fins al 12 de maig. Un total de 60 petites obres d'art titulades amb la data de creació i meticulosament guardades per mantenir al màxim les propietats de la galeta.

 

 

El grup de les "Tresines" es va posar en marxa per embolicar les galetes una per una i col·locar l'etiqueta amb la data i el segell, preparades per vendre. Amb el desconfinament va arribar l'oportunitat de situar una parada al mercat per vendre en favor de les Polseres Candela les seixanta galetes, els ciutadans triaven una bosseta amb una data sense saber com era el seu contingut, per més tard descobrir una autèntica sorpresa.

 

Un cop venudes totes les galetes el grup de les "Tresines" va fer oficial la donació de 600 € a les Polseres Candela, un projecte que destina fons per la investigació del Càncer infantil a l'Hospital Sant Joan de Déu, amb les quals han col·laborat des del primer moment.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles