Cubelles no ha registrat cap nou cas confirmat de COVID-19 aquest juliol

15 de juliol de 2020


Pel que fa als casos anomenats sospitosos, que són els qui segons un facultatiu han patit símptomes compatibles amb el coronavirus, durant els primers 15 dies de juliol se n’han registrat 100 de nous

Cubelles no ha registrat cap nou cas confirmat de COVID-19 les primeres setmanes de juliol. Des del 22 de juny que no s’ha detectat cap cas confirmat amb una prova PCR al municipi. Pel que fa als casos anomenats sospitosos, que són els qui segons un facultatiu han patit símptomes compatibles amb el coronavirus, durant els primers 15 dies de juliol se n’han registrat 100 de nous. Tot plegat fa que la taxa de casos a Cubelles es mantingui com una de les més baixes de la zona amb uns 30 casos per cada 10.000 habitants.

 

Des de l’inici de la pandèmia i fins ara, 45 cubellencs haurien donat positiu en una prova PCR segons les dades de la conselleria de Salut. També hi ha 777 casos sospitosos acumulats des del març fins ara.

 

Al conjunt de la comarca la taxa és ara de mitjana d’uns 61 casos per cada 10.000 habitants, el doble que a Cubelles. Mentre que encara queda més lluny la mitjana a tota la demarcació de Barcelona, que és ara de 107 casos per cada 10.000 habitants.

 

Per la seva banda, les últimes dades del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf han deixat constància de dos ingressats a l’Hospital dels Camils per la COVID-19.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles