L'Ajuntament premiarà dilluns els millors treballs de recerca de batxillerat

10 de juliol de 2020


La regidora d'Educació, Ester Soler, revela que estudien ampliar els premis a 4t d'ESO a partir de l'any que ve.

Entrevista a Ester Soler, regidora d'Educació

 

El proper dilluns, 13 de juliol, s'entregaran els premis als millor treballs de recerca de l'alumnat de batxillerat de l'institut Cubelles. Malgrat l'actual estat de represa i les limitacions derivades de la crisi de la COVID-19 la regidoria d'Ensenyament ha volgut mantenir l'entrega dels guardons com a premi a l’esforç realitzat al llarg del curs escolar d’alumnes de segon de batxillerat. Com a novetat, l'acte d'entrega es farà de manera telemàtica a través d'una videoconferència on els alumnes presentaran els seus projectes i el jurat farà conèixer el seu veredicte en una sessió presidida per la regidora de l'àrea, Ester Soler.
 
El jurat, format per l'inspector d'educació, Lluis Miquel Gràcia, i les tres directores de les escoles de Cubelles: Glòria Carretero (J.A. Charlie Rivel), Mercè Garcia (Vora del Mar) i Noèlia Garcia (Mar i Cel), donaran a conèixer els tres guanyadors que rebran, respectivament, un Apple iPad per al 1r premi i una tablet per al 2n i el 3r. La resta de finalistes rebran un val de 20 euros per emprar a la papereria Lanigó. A tots i totes se'ls entregarà, també, un diploma acreditatiu de l'efemèride.
 
Els objectius del projecte de premiar els millors treballs de recerca de batxillerat són despertar vocacions per a l’estudi i la investigació de l’alumnat, fomentar l’esperit de recerca, estimular la realització de treballs de qualitat i incentivar els centres educatius en la motivació dels seus alumnes a endinsar-se en el món de la investigació.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles