Ja es pot jugar a dobles a tenis i pàdel a les instal·lacions municipals

28 de maig de 2020


Tot i la modificació s'hauran de seguir les estrictes normes de seguretat marcades des del ministeri de Sanitat

Narcís Pineda, regidor d'Esports

 

Després de nombroses disputes entre federacions i comunicats contradictoris, el Consejo Superior de Deportes ha clarificat que, ja es pot jugar a pàdel i a tenis per parelles a les zones que es trobin en Fase 1. És per això que la Regidoria d'Esports ja ha autoritzat aquest ús a les instal·lacions del poliesportiu municipal. D'aquesta manera s'autoritza la presència de quatre persones per pista de tenis o pàdel i dues al frontó.

Pel que fa a les mesures de seguretat, es recomana no canviar de pista durant la pràctica de l'esport i utilitzar pilotes noves. És important desinfectar-se les mans regularment o inclús dur un guant de latex a la mà no dominat. Aquestes són algunes de les propostes que s'han fet des de la Federació Internacional de Pàdel. A més, s'ha de guardar sempre la distància de seguretat i no pot superar-se mai el nombre de persones a la pista.

Pel que fa a les classes en grup també estan autoritzades amb un màxim de 10 persones a la pista sempre respectant les distàncies de seguretat.

Només es podrà accedir al Poliesportiu amb cita prèvia telefònica (93 895 04 25 en horari d'obertura), ja que no es podrà reservar pista presencialment. Els horaris també s'adaptaran i quedaran de la següent manera: Fins a finals de la fase 1 serà de diumenge a dijous de 8.30 h. a 13.00 h. i de 16.00 h. a 22.00 h., i divendres i dissabtes de 8.30 h. a 13.00 h. i de 16.00 h a 23.00 h.

La Regidoria d'Esports ha fet una bona valoració de l'ús que s'ha fet durant aquesta primera setmana de reobertura remarcant que en algun moment l'ocupació de les pistes ha arribat al 100%. Amb l'autorització de jugar en modalitat de dobles s'espera que augmenti la demanda sobretot en les dues pistes de pàdel. 

La Regidoria d'Esports ja està treballant en el protocol que entrarà en vigor quan Cubelles faci el canvi a la fase 2 de la desescalada. On ja es permetrà l'ús d'instal·lacions cobertes com els pavellons o la pista exterior del Poliesportiu.

 

Protocol d’actuació del Poliesportiu municipal de Cubelles - FASE 1

-Reserva amb cita prèvia, trucant al telèfon 93 895 04 25 en horari d’obertura de les instal·lacions esportives. No s’admetran reserves presencials.

-Serà imprescindible mantenir la distància de seguretat de dos metres entre les persones usuàries i el personal de les instal·lacions.

-Les persones usuàries hauran de desinfectar-se les mans amb el gel hidroalcohòlic que hi haurà a la recepció en accedir Poliesportiu municipal.

-Les persones usuàries hauran d’accedir al club amb les mesures sanitàries establertes (mascareta/guants...) i, un cop finalitzi l’activitat, hauran de tornar a proveir-se de les mateixes.

-Es recomana el pagament de les pistes amb targetes de crèdit.

-Es recomana el rentat de mans abans i després de l’activitat esportiva.

-Es recomana jugar amb guant a la mà no dominant, prèvia desinfecció del material que s’utilitzarà.

-Les persones usuàries seran les responsables del seu material i de la desinfecció dels mateixos.

-No es podran utilitzar els bancs i cadires de la pista.

-Es recomana evitar el canvi de pista.

-No es podran utilitzar vestidors ni dutxes.

-Els menors de 14 anys no podran accedir al Poliesportiu municipal si no van acompanyats d’un adult.

-La resta d’instal·lacions esportives i annexes romandran tancades i precintades.

-Caldrà respectar i complir tots els protocols de seguretat presents i futurs que estableixi l’Ajuntament de Cubelles a cada moment.


 • padel-parapilotes-redim-w450-h450.jpg
 • ALCALDESSA RESPON
 • L'informatiu
 • RÀDIO A LA CARTA
 • canal you tube
 • col·labora
 • Butlletins correu
 • des de 1981
 • ELECCIONS MUNICIPALS 2023
 • ESPECIAL BIBLIOTECA
 • història eleccions 1970-2019
 • paulina 100 anys
 • Icone facebook
 • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
 • Carrer Colom, 7
 • 08880 Cubelles