Els Amics del Castell segueixen oferint material audiovisual des de les seves xarxes socials

21 de maig de 2020


La seva publicació “La Figuera” anuncia tot un plegat de produccions videogràfiques que posen a disposició de tothom

Entrevista a Joan Vidal, president dels Amics del Castell

El Grup d’Estudis Cubellencs Amics del Castell segueixen oferint material audiovisual a través de les seves xarxes socials. Després de la Setmana Cultural Virtual celebrada el mes d’abril en què van programar nombroses activitats. Aquest mes de maig han fet arribar als seus socis i sòcies un nou lliurament de la seva publicació “La Figuera” en què anuncien tot un plegat de produccions videogràfiques que posen a disposició de tothom.

Joan Vidal, president de l’entitat n'ha donat més dades per Ràdio Cubelles.

Tal i com ha explicat el president dels Amics del Castell, Joan Vidal la programació de maig va començar el dia 16 amb imatges del confinament a Cubelles. El 17 va seguir amb una conferència sobre Pompeu Fabra. El 19 es va fer el "Diari del desconfinament a Cubelles". I aquest dijous dia 21 al matí, l'entitat ha ofert un vídeo sobre la Festa de la bicicleta de 1989. 

Aquest dissabte, 23 de maig, estarà disponible l'article titulat "Els apunts de Jaume Fonoll Escardó: records d’un mosso d’esquadra cubellenc (1938- 1939)". Dimarts 26, hi haurà una conferència de Maria Josepa Estanyol sobre el Judaisme i la pesta negra al segle XIV. Dijous 28, l'exposició “Cubellencs al front de guerra”. Dissabte 30, l'activitat seguirà amb filmacions i fotografies del fons de la família Pou-Fontanals. La programació es tancarà el diumenge 31 de maig amb una exposició dels treballs finalistes del nou logo del GEC Amics del Castell.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles