Últims dies de preinscripcions a l'institut Les Vinyes

18 de maig de 2020


La seva directora, Asunción Boix, parla del procés de preinscripció i acosta el seu projecte educatiu

Entrevista a Asunción Boix, directora de l'institut Les Vinyes

 

L’institut Les Vinyes de Cubelles informa sobre el procés de preinscripcions al seu centre. Des del 13 de maig, el tràmit es pot fer de manera telemàtica, mentre que les famílies que necessitin fer la preinscripció presencialment ho podran fer a partir d’aquest dimarts, 19 de maig i fins el 22 de maig. Per concertar cita prèvia o resoldre dubtes cal que es posin el contacte a través del tel. 93 895 08 59, de les 10 del matí a les 12h. o per correu electrònic a: a8067648@xtec.cat. Les famílies hauran d’enviar per correu electrònic el resguard de la sol·licitud telemàtica i fotografia o document escanejat dels següents documents: llibre de família, DNI de la persona sol·licitant i de l’alumne/a si es major de 14 anys, així com la documentació corresponent als criteris al·legats.

 

Des del seu portal web, l’institut Les Vinyes dóna a conèixer el seu projecte educatiu que parteix de diversos seus eixos principals com ara promoure oportunitats d'aprenentatge de qualitat, formar ciutadans competents o avançar cap al camí de l'excel·lència educativa essent un referent de qualitat educativa. La directora de l'institut Les Vinyes, Asunción Boix, ha parlat d'aquesta manera de les característiques del centre i de l'oferta educativa.

 

Des de l’institut Les Vinyes es realitza un acompanyament de l’alumnat en el seu pas de la Primària a la Secundària a través d’una coordinació amb les escoles i disposen d’un pla d'acollida a famílies i a l'alumnat de 1r d'ESO. També s’ofereix orientació educativa al llarg de tota l'etapa de l'ESO. Es fa un acompanyament de l’alumnat durant la transició cap a estudis postobligatoris amb accions tutorials individualitzades, segons ha destacat la directora de Les Vinyes.

L’impuls de llengües estrangeres és un altre dels eixos principals que inclou el projecte educatiu de l'institut Les Vinyes. En aquest sentit, participen en programes diversos com ara l’e-Twinning amb altres centres europeus. També realitzen estades d'immersió lingüística en anglès durant les colònies de 1r i 3r d'ESO o prenen part d’intercanvisi lingüístics en Alemany a Berlín. Des del Pla Tac de centre, que funciona a través de les plataformes Moodle i G-Suite amb Classroom, promouen la utilització d'eines digitals des de totes les matèries per contribuir en l'assoliment de la competència digital.

 

Per tal de reforçar i ampliar coneixements de l’alumnat, l’institut Les Vinyes posa a disposició de l’alumnat una sèrie d’optatives que tenen com a objectiu motivar, despertar vocacions i estimular la creativitat. Aquestes optatives són les següents: Hort, Teatre en anglès, Ràdio, Les mates estan fetes per tu, Robòtica, Taller de cinema, Esports, Emprenedoria, Expressió artística o Segona llengua: Alemany.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles