Ja es poden consultar les bases pels ajuts per a pagar el lloguer dels comerços tancats i amb pèrdues pel coronavirus

5 de maig de 2020


Les sol·licituds es podran presentar a partir del 7 de maig. L’Ajuntament també posa a l’abast de tothom la tramitació del certificat digital per poder fer els tràmits des de casa mitjançant la seu electrònica

Ja es poden consultar les bases pels ajuts per a pagar el lloguer dels comerços tancats i amb menys activitat a causa del coronavirus. Les sol·licituds es podran enviar a partir d’aquest dijous, 7 de maig.

 

La regidora de Turisme, Comerç i Fires i Empresa i Emprenedoria, Trini Vicente ha explicat que dins de la partida de 80.000 euros hi haurà dos tipus d’ajut: per als negocis que no hagin tingut cap tipus d'activitat per l'Estat d'alarma i els qui hagin patit un descens d'ingressos d'un 75% o més.

Des de les regidories de Turisme, Comerç i Fires i Empresa i Emprenedoria, Trini Vicente també ha explicat els motius per haver optat per ajudar concretament en els lloguers dels locals.

L’Ajuntament també posa a l’abast de tothom la tramitació del certificat digital per poder fer els tràmits des de casa mitjançant la seu electrònica.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles