L’Assessoria de Salut de l’Espai Jove segueix donant consells per suportar els neguits que genera la situació actual

28 d'abril de 2020


En el cinquè vídeo tutorial, que es pot consultar des del canal YouTube de l'Ajuntament, la psicòloga del servei parla de l'estat emocional en aquest context de crisi que està generant la pandèmia del coronavirus

L'evolució de la situació del coronavirus pot influir en l'estat emocional de les persones i això pot provocar conductes d'alerta. La psicòloga de l’Assessoria de Salut de l’Espai Jove dona pautes per fer front a la crisi sanitària i a la situació d'incertesa que s'està vivint en aquests moments que  pot generar en moltes persones por, angoixa i tristesa. Aquests sentiments són normals en un moment d'excepcionalitat com l'actual, ha explicat la psicòloga de l’Espai Jove, Adriana Brandia. Tot i amb això cal evitar que desemboquin en malestar i en la pèrdua del control emocional d'un mateix. És, per això, que en el cinquè tutorial l’Adriana Brandia fa un repàs d'alguns dels símptomes que són indicatius que haguem de demanar ajuda. 

Quan aquest malestar interfereix en les activitats bàsiques del dia a dia com poden ser no alimentar-se bé, no dormir bé, en la higiene personal o que ens impedeix portar una vida quotidiana normal; aquest seria un bon moment per demanar ajuda, ha remarcat la psicòloga del servei en el cinquè vídeo tutorial.

El cinquè vídeo tutorial de la psicòloga, Abriana Brandia es pot consultar des del canal YouTube de l'Ajuntament.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles