El periodista cubellenc Josep Almirall és un dels protagonistes de "L'entrevista confinada"

20 d'abril de 2020


Durant la conversa detalla l'adaptació de Catalunya Ràdio a les noves rutines de treball a causa del coronavirus i de l’afectació de la temporada del món casteller del qual és un dels especialistes de l'emissora

La COVID-19 ha afectat múltiples àmbits. Un d'ells són els mitjans de comunicació que han hagut d’adaptar les seves redaccions i espais a la situació per la pandèmia. 'L'entrevista confinada' ha tractat aquest tema amb el periodista cubellenc, Josep Almirall que treballa a Catalunya Ràdio. Els seus inicis com a periodista van ser a Ràdio Cubelles. De fet, arran del seu pas per l'emissora local va decidir estudiar periodisme. Va ser el primer director cubellenc que va tenir Ràdio Cubelles l’any 1984 i un dels seus fundadors. En motiu de la celebració dels 30 anys, l’emissora municipal va atorgar-li el IV Micròfon d'Or.

 

Durant l'entrevista confinada, Josep Almirall detalla l'adaptació de Catalunya Ràdio a les noves rutines de treball a causa del coronavirus. I és que encara que sembli que a les ràdios -com que no hi ha imatge- hi ha una mica més de marge, segons ha explicat Josep Almirall, tècnicament la situació actual ha comportat tot un repte. Ell fa torns amb el seu equip i treballa tant des dels estudis com des de casa. Josep Almirall parla de la seva experiència.

Josep Almirall ha explicat com els periodistes de Catalunya Ràdio s'han anat adaptant a la situació.

I és que el confinament està ensenyant que es poden fer moltes més coses de manera virtual de les que semblava. S'han hagut de trobar solucions imaginatives perquè tot segueixi funcionant. Entre d'altres coses, s'han hagut de canviar moltes rutines i establir les mesures de seguretat per evitar els contagis. 

L'impacte mediàtic de la pandèmia ha estat un altre dels temes tractats a l'entrevista. Josep Almirall ha destacat el volum de notícies que està generant la pandèmia.

Durant la conversa, Josep Almirall també ha parlat de l’afectació de la temporada del món casteller, del qual és un dels especialistes de l'emissora. 

 

 

L'entrevista audiovisual es pot recuperar des del canal youtube de l'Ajuntament.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles