Els contes infantils llegits per gent de Cubelles continuen aquesta setmana

6 d'abril de 2020


L’Ajuntament els anirà penjant a les xarxes socials i també es podran sentir a Ràdio Cubelles.

L’Ajuntament de Cubelles segueix oferint aquesta semana la sèrie de contes infantils explicats per veïns i veïnes de Cubellles per fer més amè el confinament dels més petits, enregistrats en format d’àudio i vídeo.

 

Aquest dilluns 6 d'abril, l'historiador i ex-alcalde, Joan Vidal serà l'encarregat d'obrir aquesta segona setmana de la sèrie de contes. I  des d’aquest dimarts, 7 d'abril i fins aquest dijous, 9 d'abril diferents integrants del GTCC aproparan nous contes infantils: Pilar Mallofré (dimarts 7), Montse Bigorra (dimecres 8) i Mònica Montaner (dijous 9).

 

Cal recordar que els contes protagonistes de la primera setmana van ser els explicats per l'escriptor Xavier Borrell; la companyia cubellenca d'animació "Soni Com Soni"; l'Olga Yagüe, treballadora municipal i actriu del grup de teatre; l’escriptora Susana Peix que col·laboradora també a Ràdio Cubelles oferint el programa infantil Memòria de Peix; i la jutgessa de pau, Montse Antó.

 

Els contes es publiquen cada dia, a les 20h des de les xarxes de l'Ajuntament de Cubelles. I es poden recuperar al canal youtube de l'Ajuntament. 

 

També Ràdio Cubelles seguirà oferint aquest dissabte, a les 13h l'emissió d’aquesta sèrie de contes infantils explicats per veïns i veïnes de Cubellles. Durant l'espai de 30 minuts es podran escoltar nous contes oferts des de les xarxes de l'Ajuntament de Cubelles. Els contes també es poden recuperar a la carta des de radiocubelles.cat

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles