Diversos alumnes de l'institut Les Vinyes participen a la Revista Escolar Digital del diari La Vanguardia

1 d'abril de 2020


La Lucía Jiménez, alumna de 1r de l’ESO ha volgut compartir la seva experiència a Ràdio Cubelles. El seu article titulat “En tu Piel” ja s'ha publicat a l'espai creatiu i d'opinió RED Report

Entrevista Lucía Jiménez (cliqueu sobre l'enllaç)

 

La Lucía Jiménez Alonso és estudiant de 1r de l’ESO de l’Institut Les Vinyes de Cubelles. Ella ha estat una de les joves que ha enviat a la Revista Escolar Digital del diari La Vanguardia (RED REPORT) el seu escrit titulat “En tu Piel” i que ha estat publicat el .

 

En el seu escrit comença dient: "Avui estan a casa m’he posat a pensar, què sent la gent del meu voltant?". A partir d’aquí, la Lucía es posa a la pell de diverses persones; una caixera de supermercat, un metge, un policia, un escombriaire, un camioner, un polític o un bomber. Parla de les emocions i dels pensaments que poden tenir les persones que treballen en aquests col·lectius i de les situacions que s’estan donat en ple confinament per la crisi del Coronavirus. També es posa a la pell d'una persona de 80 anys i dóna la seva visió sobre el que poden estar sentint les persones grans davant aquesta crisi pandèmica. Finalment, parla d'ella mateixa, del que sent, de les coses positives i de les coses que troba a faltar per la situació de confinament que viu des de casa. Conclou el seu article dient: "No valores el que tens fins que ho perds".  

 

Consulta l'article "En tu piel" de Lucía Jiménez Alonso publicat a la Revista Escolar Digital del diari La Vanguardia (Fes un clic a l'enllaç)

 

Des de la pàgina web de l'institut Les Vinyes es poden consultar altres dels articles publicats (cliqueu sobre l'enllaç)

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles