El servei públic de consum de Cubelles aten diverses consultes arran de la crisi del coronavirus

30 de març de 2020


El confinament ha estroncat els plans de moltes persones per aquestes setmanes i ara reclamen els serveis contractats per anar de viatge, participar en esdeveniments o en cursos de tot tipus. Des de l'Oficina municipal d’informació al consumidor s’atenen aquestes i altres peticions.

Entrevista a Imma Laborda, tècnica de Consum (cliqueu sobre l'enllaç)

 

El servei públic de consum de Cubelles (OMIC) està atenen diverses inquietuds arran de la crisi del coronavirus. Les principals són consultes referents als viatges o vols contractats. En el cas de la cancel·lació de vols, el consumidor té dret a recuperar els diners del bitllet o bé pot acceptar voluntàriament una solució alternativa com ara un canvi de dates o un val per gastar més endavant, entre d'altres opcions.

En referència a això, des de l’OMIC, apunten que és necessari estudiar cada cas i fer una atenció personalitzada.

El servei de l'OMIC ha atés d'altres consultes sobre pagaments realitzats de reserves de casaments, comunions o quotes de serveis. Sobre això, també en parlava la tècnica del servei municipal.

 

 

El confinament decretat pel govern espanyol arran de la crisi del coronavirus també ha deixat en dubte el pagament de les quotes als gimnasos o extraescolars. Alguns centres han acordat suprimir les quotes, mentre que d’altres opten per mantenir-les però amb descomptes, buscant compensacions per tot el temps que hagin estat tancats. Des de l’Agència Catalana del Consum es recorda que el consumidor té dret a reclamar el retorn de la quota del període en el qual els centres hagin estat tancats, però també apel·la a la solidaritat i a la importància de trobar solucions que ajudin tant els consumidors com els autònoms i les petites i mitjanes empreses. Sobre això, també s’expressava la tècnica de Consum de l'Ajuntament de Cubelles, Imma Laborda

El servei públic de consum de Cubelles  (l’OMIC) manté l’atenció al públic telemàticament i telefònica durant l’estat d’alarma. Les consultes s’han d’adreçar al email: consum@cubelles.cat (servei de consum). L’atenció telefònica es realitzarà de dilluns a divendres de 10.00 h a 14.00 h. i dijous de 17.00 h a 19.00 h. a les següents extensions del telèfon de l’Ajuntament (93 895 03 00) Ext. 1266.     

 

 

 

 

 

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles