L'abastiment de productes de primera necessitat està garantit

14 de març de 2020


Es fa una crida a la responsabilitat de la ciutadania per evitar aglomeracions que puguin generar en alteracions de l'ordre públic

Es recomana a la ciutadania que no vinguin a les segones residències per evitar el perill de propagació del virus

Les autoritats catalanes i espanyoles han assegurat que durant tot el temps que duri la situació de confinament voluntari, anunciat pel Govern de la Generalitat, o l'estat d'alarma, que el govern d'Espanya està a punt d'anunciar, l'abastament de productes alimentaris de primera necessitat i els sanitaris està garantit.

 

Per aquest motiu, es fa una crida a la calma de la ciutadania i que no es produeixin aglomeracions de persones en els supermercats i comerços d'alimentació per evitar accions que puguin generar alteracions de l'ordre públic o situacions de risc de contagi. Si aneu a comprar i veieu que hi ha molta gent, espereu a un altre moment per fer les vostres compres. Així mateix, per tal de garantir que tothom tingui accés a l'abastiment de productes d'alimentació de primera necessitat, es recomana no fer acumular grans quantitats de productes, especialment aquells que poden ser de necessitat per altres persones i els que tenen caducitat.

 

Per altra banda es recorda que la recomanació general és la de no fer desplaçaments innecessaris per evitar l'expansió del virus. Per aquest motiu, es demana a la ciutadania que no vinguin a les segones residències per minimitzar el risc de propagació del virus. Es recomana només sortir per anar a fer compres de primera necessitat o anar al CAP, si és estrictament necessari.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles