La Generalitat ha donat permís per a les obres de reforma del passeig marítim

10 de març de 2020


Tal com ja va avançar el portaveu del govern Raül Mudarra a Ràdio Cubelles, el consistori compta des de l'estiu passat amb l’autorització per les obres, que començaran abans del juliol del 2021.

L'Ajuntament ha confirmat que disposa de l'autorització necessària per fer les obres de reforma al passeig marítim. La intervenció anunciada amb un cartell fa mesos enrere és un dels compromisos del govern d'Unitat Cubellenca, ERC i Cubelles en Comú Podem inclòs en el Pla d'Actuació Municipal 2019-2023. El portaveu del govern local, Raül Mudarra, va explicar el febrer passat a Ràdio Cubelles, que l’ajuntament va rebre el permís per fer les obres el juliol del 2019. L'autorització dóna un marge de dos anys per començar les obres, que hauran de començar abans del juliol del 2021, i que no s'executaran aquest 2020 per motius pressupostaris.

L’autorització de la Generalitat dóna un any per enllestir les obres un cop comencin. El govern local calcula que quan es posin en marxa, estaran enllestides en set mesos, abans de l'estiu del 2022.

 

El mes passat el grup municipal del PSC va posar en dubte que Cubelles disposés del permís necessari per fer les obres i des del govern local, el portaveu Raül Mudarra va respondre a Ràdio Cubelles que l’ajuntament té l’autorització i que les obres es faran l’any que ve.

Segons ha explicat l'Ajuntament, "en tractar-se d’una rehabilitació que no altera ni la volumetria ni els límits del passeig, no requereix de la concessió de cap altra administració de rang superior".


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles