L’Ajuntament rebrà subvencions i finançament de la Generalitat més enllà del projecte de pressupostos

10 de febrer de 2020


El govern de Cubelles posa en valor el PUOSC i una subvenció de 400.000 euros per la biblioteca per davant de la poca inversió directa prevista pel govern català.

Cubelles rebrà suport de la Generalitat encara que no es contempli cap inversió directa en el projecte de pressupostos catalans. Des del govern municipal han destacat que l'Ajuntament rebrà una subvenció per la biblioteca nova i que també tindrà finançament del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya. Unes injeccions provinents de la Generalitat que beneficiaran directament Cubelles.

 

El portaveu del govern municipal, Raül Mudarra, en declaracions al programa El Punt de Vista de Ràdio Cubelles, ha revelat la petició d’una subvenció per a la biblioteca nova de 400.000 euros.

A això cal sumar-hi els projectes que s’han presentat al Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat, tal com ha explicat Raül Mudarra, portaveu del govern local.

A banda, el govern confia que la Generalitat inclourà en propers pressupostos l’Institut Les Vinyes, ja que estava inclòs en les seves pròpies prioritats.

Finalment, el govern de Cubelles també espera que tard o d’hora es tingui en compte el rescat del peatge de l’autopista.

En el projecte de pressupostos de la Generalitat hi ha 29.000 euros d’inversió a Cubelles, a través de l’Agència Catalana de l’Aigua, per a les obres dels sobreeiximents del Foix.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles