Aquest dimarts, 21 de gener és el Dia Internacional de la Mediació

20 de gener de 2020


El programa "Cubelles a les 10" mantindrà una entrevista amb Santi Sánchez del servei de Mediació de l'Ajuntament

Aquest dimarts, 21 de gener és el Dia Internacional de la Mediació. El programa "Cubelles a les 10" de Ràdio Cubelles entrevistarà a Santi Sánchez del Servei de Mediació de l'Ajuntament de Cubelles. El programa "Cubelles a les 10" s'emet de dilluns a divendres, a partir de les 10:00h.

 

L'horari del servei de Mediació de l'Ajuntament és el següent: dilluns, dimecres i divendres de 9.00 a 14.30 h.
Tardes a convenir.

 

Dia Internacional de la Mediació

Coincidint amb l’aniversari de l'aprovació pel Comitè de Ministres del Consell d'Europa de la 1a Recomanació núm. R (98) 1, sobre mediació familiar, el 21 de gener se celebra el Dia Europeu de la Mediació. Les institucions públiques i la societat civil col·laboren en l'impuls d'aquest sistema de gestió de conflictes, conscients que els valors de la mediació (diàleg, respecte, confiança i responsabilitat) aporten capital social i permeten progressar cap a una societat més madura i cohesionada.

El Departament de Justícia i una trentena d’institucions estan ultimant el programa d’actes del Dia Europeu de la Mediació, que es commemora a tot Europa aquest dia per promoure la mediació entre els ciutadans i donar-ne a conèixer les característiques i avantatges com a procediment per a la resolució de conflictes.

 

D’entre aquestes activitats, en destaca la celebració d’un acte commemoratiu al centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, el 21 de gener, organitzat per la Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques i el Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya, en el marc del qual es lliuraran els Premis ADR Justícia 2019.


Amb la participació d'institucions i entitats col·laboradores.

 
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles