Sessió plenària ordinària, el dimarts 21 de gener

17 de gener de 2020


La modificació del conveni col·lectiu del personal laboral i pacte de condicions del personal funcionari de l’Ajuntament, entre els punts de l'ordre del dia

La sala d’exposicions del Centre Social Joan Roig i Piera acull el dimarts 21 de gener, a partir de les 19h, el ple municipal ordinari del mes de gener. Entre els punts de l’ordre del dia, la sessió portarà a aprovació la modificació del conveni col·lectiu del personal laboral i pacte de condicions del personal funcionari de l’Ajuntament.  

 

En l’apartat de mocions, el ple portarà a aprovació dues mocions de Ciutadans. Una d’elles per a la mobilitat i el transport urbà mitjançant l’adhesió a l’associació de municipis per la mobilitat i el transport urbà. I l’altra per l’estudi de la modificació de l’ordenança de mobilitat per regular l’ús d’aparells elèctrics de mobilitat personal: patinets, bicicletes i monocicles.

 

A banda d’aquests punts, la sessió tindrà una part informativa amb informacions de presidència que també donarà compte dels decrets de l’alcaldia i dels temes de personal, així com d’un informe d’intervenció en compliment de l’article 218 del Reial Decret Legislatiu 2/2004 de 5 de març. El ple tanca l'ordre del dia amb l’apartat de precs i preguntes.

 

La sessió plenària es podrà seguir en directe pel canal municipal de YouTube i a Ràdio Cubelles al 107.5FM, radiocubelles.cat i els canals de ràdio de la TDT.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles