Cubelles participarà en el 2n Simposi Garraf que aquest any se centra els sectors de la cultura i l’audiovisual

3 de desembre de 2019


L’exposició permanent del pallasso Charlie Rivel i l’alcaldessa Rosa Fonoll tindran cabuda dins de les jornades d’economia i estratègia comarcals organitzades per la iniciativa Hèlix Garraf des de l’agència de Desenvolupament Node Garraf.

Cubelles tindrà veu en el 2n Simposi Garraf que comença aquest dimarts. Són unes jornades d’economia i estratègia comarcals organitzades per la iniciativa Hèlix Garraf des de l’agència de Desenvolupament Node Garraf.

 

En el cas de Cubelles hi participarà l’exposició permanent del Pallasso Charlie Rivel amb la seva responsable, Mònica Fuster. Aquest dimecres formarà part en una taula de ponències per parlar del patrimoni museístic. Ho farà al costat de Mireia Rosich, directora del Museu Biblioteca Víctor Balaguer, Pere Izquierdo, director del consorci de patrimoni de Sitges i Pilar Garcia, directora del museu del Ferrocarril de Catalunya. També hi prendran part Jacquie McLoughlin d’Olivella i Yolanda Daudén, Cap de Promoció Econòmica i d’organització de la fira El Retorn dels Indians, a Sant Pere de Ribes. També aquest dimecres, l’alcaldessa Rosa Fonoll participarà de la taula amb les seves homòlogues de la comarca per explicar les seves polítiques en l’àmbit cultural i com poden influir també en l’economia de la comarca.

 

A banda d'aquestes dues taules amb presència cubellenca, el Simposi també inclourà, entre d'altres, una ponència titulada: El sector audiovisual, cultura i indústria, que comptarà amb Jaume Roures, soci fundador del Grup Mediapro. En una segona ponència s'abordarà "El binomi Cultura i Empresa" amb Gemma Franco, cap de màrqueting de Llet Nostra.

 

El Simposi estarà format per dues jornades aquest dimarts i aquest dimecres que es desenvoluparan a l’auditori de Neàpolis, a Vilanova i la Geltrú.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles