La CUP reclama al govern local que no usi fora de context l’abstenció en la modificació urbanística de l’Institut Les Vinyes

26 de novembre de 2019


Segons el regidor Dani Pèrez, la candidatura no rebutja d’entrada el projecte i ha explicat que en l’últim ple es van abstenir per la forma en què el govern va gestionar la urgència d’una requalificació urbanística iniciada la legislatura anterior i de la qual no tenien prou informació.

En declaracions a El Punt de Vista de Ràdio Cubelles, el regidor de la CUP, Dani Pèrez, ha lamentat que el govern faci servir l’abstenció dels partits de l’oposició en el punt de l’institut de l’últim ple com si hi estiguessin en contra o ho volguessin impedir.

Des de la CUP han insistit que el govern podria comptar amb més suport en temes d’aquest tipus només que informés correctament als membres de l’oposició.

Dani Pèrez regidor de la CUP.

Pel que fa al projecte de requalificació urbanística dels terrenys que queden entre la plaça del mercat i el cementiri, Dani Pèrez, regidor de la CUP, ha admès que es tracta d’una iniciativa que va arrencar quan la CUP no hi era, que no els sembla malament la ubicació però volen acabar d’estudiar la documentació i resoldre els dubtes que els genera. En aquest sentit, des de la CUP troben a faltar un pla per crear una alternativa d’aparcament al centre quan aquests terrenys s’hi comenci a construir.

L’entrevista sencera al regidor de la CUP Dani Pèrez es pot consultar a la ràdio a la carta al programa El Punt de Vista.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles