El sènior Femení del C.B. Cubelles es retroba amb la seva millor imatge i suma la primera victòria fora de casa.

15 d'octubre de 2019

Una gran primera part en atac però sobretot en defensa en un partit dominat totalment per les blaves

El C.B. Cubelles torna a somriure, si més no aquesta setmana va recuperar la imatge que havia ofert la temporada passada. En la primera part les de Vicky Marcos van ser un autèntic malson per les locals. Una defensa molt intensa i un atac molt efectiu van fer tancar el marcador al descans amb un 18 a 46. Amb una actuació destacada de Laura Mateos i Andrea Villalba amb 12 punts cadascuna en només en la primera part.

El tercer període les cubellenques van aixecar el peu de l'accelerador sobretot en defensa i el Basquet Molins va millorar els seus registres, però al quart període les cubellenques van tancar el partit sense donar opcions a l'equip local.

Victòria important per recuperar sensacions i escalar posicions a la taula. El pròxim partit a casa diumenge a les 18:30 h amb la visita de les Àguiles de Santa Coloma de Queralt que han perdut els tres partits disputats.