El Cubelles Noir ha presentat l’edició del 2019 que enfosquirà la vila entre el 22 i el 25 d’agost

7 d'agost de 2019


La novel·la negra serà un any més l’element central del festival, però també s’hi inclouran temes locals, d’actualitat o internacionals.

Entrevista a Xavier Borrell, comissari del Cubelles Noir 07/08/2019 (cliqueu)

 

El Cubelles Noir ha presentat aquest dimecres al Centre Social l’edició del 2019 que enfosquirà la vila entre el 22 i el 25 d’agost. La novel·la negra serà un any més l’element central del festival, però també s’hi inclouran temes locals, d’actualitat o internacionals. L’autor estrella serà el grec Pètros Markaris, però pel festival hi passaran autors reconeguts de Catalunya com Javier Abasolo, Sebastià Bennassar o Marc Pastor. A més, un any més el Cubelles Noir premiarà les millors novel·les negres de l’any anterior escrites per dones tant en castellà com en català. Opten al premi Antonia Huertas, Noelia Lorenzo, Laura Balagué, Marina Sanmartín, Dora Muñoz, Prado Velàzquez, Montse Sanjuan, Esther Vila, Núria Gras i Mireia Vancells. Els premis es donaran a conèixer el dissabte 24 d’agost a dos quarts de deu de la nit. Un altre dels actes destacat serà la Gimcanan detectivesca que tornarà a comptar amb el grup de teatre del Casal de Cultura i els participants per resoldre un crim. Totes les activitats es faran al Centre Social i són gratuïtes i obertes a tothom.

 

En la presentació d'aquest dimecres, la regidora de Cultura Ester Soler ha donat ple suport un any més a aquesta programació cultural.

L’alcaldessa Rosa Fonoll també ha agraït l’organització de l’esdeveniment i n’ha lloat la qualitat cultural.

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles