Surt al carrer el número 35 del Cubelles Comunica

22 de juliol de 2019


La portada està dedicada als castellers del Foix de Cubelles que s’han estrenat per la Revetlla de Sant Joan amb l’objectiu de consolidar-se com a colla

Surt al carrer el número 35 del Cubelles Comunica. La portada està dedicada als castellers del Foix de Cubelles que es van estrenar per la Revetlla de Sant Joan amb l’objectiu de consolidar-se com a colla. La publicació destaca la constitució del nou equip de govern format amb Unitat Cubellenca, ERC i Cubelles en Comú Podem.  Presenta les onze cares noves del consistori 2019-2023. I inclou una amplia entrevista a l’alcaldessa, Rosa Fonoll sobre quins seran els principals eixos del nou govern.

 

L’inici de les obres de la nova biblioteca municipal i la campanya conjunta entre l’Ajuntament i els comerciants de l’AHCC en la què es convida a la clientela de l’Associació a visitar gratuïtament el Castell són altres dels temes tractats. A banda, el Cubelles Comunica ofereix un reportatge sobre la companyia de circ Katapulta que presenta el seu nou espectacle “Onírica” que es portarà a Cubelles el divendres 16 d’agost dins els actes de la Festa Major de Cubelles. Serà a les 19.00 h., a la pl. de Miquel Martí i Pol.

 

En les seves planes interiors hi ha un extens reportatge sobre la Mostra de Pallassos i la Festa Major Petita de Cubelles, en honor als sants patrons Sant Abdó i Sant Senén. També avança alguns dels continguts tant de la Festa Major gran de Cubelles com de la Festa de la Verema i del IV festival de novel·la negre Cubelles Noir.

 

El Cubelles Comunica dedica les últimes planes a l’esport. Explica que el CF Cubelles trasllada a la Copa Catalunya el seu espectacular moment de forma després d'ascendir a 2a Catalana. I es fa ressò d’una de les millors instructores de Zumba del món, la jove cubellenca, la Núria Rodríguez que recomana aquesta activitat que ofereixen un estiu més les platges de Cubelles. Un altre dels articles està dedicat a Borja Ferrer que anuncia la seva retirada de l’hoquei. Finalment, parla del naixement d’Hoquei Club Veterans de Cubelles.

 

Entre d’altres coses, la publicació municipal ofereix un espai als grups municipals.  També recull un espai de telèfons d’interès i "El racó d’en Pineda" que destaca en aquesta ocasió l’actuació castellera  de la colla de falcons. El grup va estar operatiu entre el 1974 i 1975 i assajava a l’Aliança i, en ocasions, a la platja.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles