Ple municipal extraordinari, aquest dimecres

22 de juliol de 2019


La sessió serà a les 19.00 h. al Centre Social

La sala d’exposicions del Centre Social acollirà aquest dimecres 24 de juliol a les 19.00 h. una sessió plenària de caràcter extraordinària que inclou 28 punts dins l'ordre del dia. La sessió començarà amb l'aprovació de l'acta de la sessió constitutiva del 15 de Juny. Seguirà amb la part informativa per donar compte de la renúncia del càrrec de regidor d'Edmon Colomer del grup municipal de Junts per Cubelles. Així com del règim de dedicació de l'alcaldessa, la constitució de la junta de govern local, els nomenaments de les tinences d'alcaldia, el cartipàs municipal, entre d'altres.

 

En la part resolutiva, es portarà a aprovació el règim retributiu dels membres de la corporació, la creació de la comissió informativa, la periocitat de les reunions del ple ordinari de l'Ajuntament, la delegació de competències del ple de l'Ajuntament a la Junta de Govern Local, la composició i funcionament de la comissió especial de comptes, i la constitució i règim de funcionament dels grups polítics municipals.

 

També es portarà a aprovació la designació de representants de l'Ajuntament: al Consell esportiu municipal, al Consell Escolar municipal, al Consell de Participació de la Llar d'Infants, als diferents consells escolars tant de les escoles com dels instituts de Cubelles, a la Comissió paritària, al Consorci LocalRet, a l'Assemblea general de la Xarxa de Consum de la Diputació de Barcelona, a la comissió d'escolarització de l'àmbit territorial del Garraf, a la Mancomunitat Tegar del Garraf, al Consell Esportiu del Garraf, a l'Associació Catalana de Municipis, al Consorci per a la Gestió de la Televisió Digital Local Pública del Garraf, i a l'Agència de desenvolupament Econòmic del Garraf (Node).

 

Consulta l'ordre del dia

 

El Ple podrà seguir-se en directe per Ràdio Cubelles al 107.5FM, radiocubelles.cat i els canals de ràdio de la TDT. També en directe pel canal municipal de YouTube.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles