Marc Linares ha estat escollit president de la JNC de Cubelles

12 de juny de 2019


Aquest dilluns s’ha celebrat l’assemblea d’elecció de càrrecs posterior al XXé congrés nacional

Marc Linares ha estat escollit president de la JNC de Cubelles. Aquest dilluns s’ha celebrat l’assemblea d’elecció de càrrecs posterior al XXé congrés nacional. Els membres de la JNC local acompanyats de membres de la comarca han sentit en primer lloc l’informe de gestió del President Local sortint, Erick Fontanals.

Seguidament, Marc Linares ha presentat la seva candidatura i ha comentat les línies principals del pla de mandat que està acabant d’enllestir.

En declaracions a Ràdio Cubelles, Marc Linares, nou president de la JNC de Cubelles ha explicat els motius que l’han portat a accedir a aquest càrrec.

Marc Linares com a president de la JNC a Cubelles ha explicat que un dels objectius és reforçar el municipalisme.

I com a president local d’un partit que representa les joventuts del PDeCat al municipi, Marc Linares també ha apuntat quines són les preocupacions principals dels joves.

L’assemblea en què s’ha escollit Marc Linares com a president de la JNC aquest dilluns també va comptar amb l’assistència del President Comarcal de la JNC, Aleix Ruiz; el Coordinador Territorial de la JNC a la Vegueria Penedès, Martí Compte i el President de l’Assemblea Territorial, Jan Butí; entre d’altres militants del municipi i la comarca.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles