Cubellencs FIC qualifica de “mesquines” les publicacions de l’Ajuntament en relació a la justificació dels ingressos dels últims dos anys

21 de maig de 2019


Segons el partit d’independents, el grup hauria acreditat el lloguer de la seu i els serveis jurídics municipals haurien avalat la documentació

Cubellencs FIC qualifica de “mesquines” les publicacions de l’Ajuntament en relació a la justificació dels ingressos dels últims dos anys. Segons el partit d’independents, el grup hauria acreditat el lloguer de la seu i els serveis jurídics municipals haurien avalat la documentació. La regidora i cap de llista de Cubellencs FIC, Anna Martínez, ja va apuntar en l’entrevista de candidata a Ràdio Cubelles que considerava que el govern havia aprofitat la seva posició a l’Ajuntament per publicar unes informacions que qualifiquen literalment de “barroeres” i “insidioses”. Anna Martínez en declaracions a Ràdio Cubelles.

Cubellencs FIC atribueix a una intenció electoralista la publicació de les informacions que fan referència a les justificacions dels ingressos que ha rebut el grup municipal de l’Ajuntament. El partit també assegura en el comunicat que estan estudiant les publicacions de l’Ajuntament per possibles injúries i per haver impedit, segons diuen, el dret de representació política.

 

Comunicat íntegre de Cubellencs- Fic:

El Grup Municipal CUBELLENCS-FIC, davant les informacions mesquines, barroeres, insidioses, que s’estan fent públiques respecte de “les presumptes irregularitats” d’aquest Grup en la justificació de les aportacions que l’Ajuntament dóna a tots els grups polítics, volem desmentir públicament dites irregularitats.

CUBELLENCS-FIC ha acreditat davant l’Ajuntament que té un contracte de lloguer verbal des de fa anys del local a on té la seva seu. S’ha acreditat mitjançant la presentació dels justificants de les transferències i de les comunicacions entre la propietària del local i els representants del Grup. Els serveis jurídics del propi Ajuntament han avalat la suficiència de la justificació.

Només una intenció barroera per part d’alguns membres del Consistori, sobre tot avalat per l’Alcaldessa, i per sobre de tot amb una intenció electoralista, pot explicar aquestes informacions. Informacions que el Grup està estudiant jurídicament per si poguessin tenir contingut injuriós  i així prendre les mesures legals pertinents contra les persones concretes que estan transmetent informacions tendencioses i que a més tenen la clara intenció de què afectin negativament en un dret fonamental com és el de la representació política.

Representació de cents i cents de cubellencs i cubellenques que  en tots aquests anys han volgut donar la confiança als representants d’aquest Grup i que ara alguns membres del Consistori barroerament intenten limitar.

CUBELLENCS-FIC, malgrat que a alguns altres membres del consistori vulguin impedir-ho, continuarà treballant pels cubellencs i cubellenques i com no pot ser d’una altra manera, es posa a disposició dels serveis de l’Ajuntament per acabar d’aclarir qualsevol dubte que pugui existir en la resolució de l’expedient administratiu del pagament de les aportacions als Grups municipals.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles