Centrats per Cubelles creu que podria explotar millor els punts forts del municipi

13 de maig de 2019


La candidata Sílvia Romero ha estat la primera entrevistada aquest divendres a Ràdio Cubelles.

Centrats per Cubelles creu que podria explotar millor els punts forts del municipi. La candidata Sílvia Romero ha estat la primera entrevistada aquest divendres a Ràdio Cubelles. Sílvia Romero es presenta per primera vegada amb Centrats per Cubelles després d’haver anat a les llistes del PP ara fa quatre anys. A més, els últims mesos ha estat regidora no adscrita i ha col·laborat amb el govern municipal. En aquest sentit, Sílvia Romero explica que tot i la seva col·laboració, no sent com a seva la gestió del govern local.

Pel que fa a la llista electoral de Centrats per Cubelles, Sílvia Romero ha admès que hi figura gent provinent d’altres pobles.

En la part final de l’entrevista, Sílvia Romero s’ha dirigit a l’audiència per resumir els aspectes més destacats que defensen per part de Centrats per Cubelles.

 

 

 

Aquest dilluns han continuat les entrevistes dels candidats a les eleccions municipals amb Manuel Martínez, cap de llista de Ciutadans. Aquest dimarts serà el torn de Daniel Pèrez de la CUP Cubelles. Totes les entrevistes es poden recuperar a la ràdio a la carta i també al canal de you tube de Ràdio Cubelles.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles