Els Amics del Castell celebraran un dinar de germanor, aquest diumenge

7 de maig de 2019


L'entitat aprofitarà aquest acte per reconèixer la tasca del doctor Amalio Pérez que va ser durant 30 anys metge titular a Cubelles

El Grup d’Estudis Cubellencs segueix amb la seva activitat a Cubelles. L’entitat ha organitzat per aquest diumenge un dinar de germanor que seguirà amb un acte de reconeixement i homenatge al doctor Amalio Pérez. Serà a tres quarts de 2, al Restaurant Mas Roquer de Vilanova Park (Vilanova i la Geltrú ). De fet, l’entitat compta habitualment amb un convidat amb el qual, en la sobretaula, es forma una xerrada-tertúlia. En aquesta ocasió els Amics del Castell han triat el metge cubellenc Amalio Pérez amb la intenció que la trobada esdevingui un acte de reconeixement i també d’homenatge a aquesta persona que durant més de trenta anys ha sigut el metge titular de la població.

 

Va ser el 1983 quan l’Amalio va arribar a Cubelles en substitució del Dr. Joan Ripollès, que ocupava com a interí la plaça que per jubilació havia deixat vacant el Dr. Artiola, el metge titular anterior. Des de llavors han passat 36 anys dels quals recorda, sobretot, “haver fet amics per tota la vida i haver conegut a tantes bones persones d’aquest poble”.

 

Amalio Pérez Hiraldo (Casp, Saragossa, 1953) és llicenciat en Medicina y Cirurgia per la Facultat Medicina de Saragossa (1976). Va esdevenir funcionari de carrera del Cos de Metges Titulars (1980) i especialista en Medicina Familiar i Comunitària per la Universitat de Barcelona (1982). Va començar exercint de metge interí a Bot (Terra Alta) entre 1976 i 1980 i seguidament com a metge titular a la mateixa població fins al 1983. El febrer de 1983 passà a ser el metge titular de Cubelles, integrat a l’Àrea Bàsica de Salut Garraf Rural fins al 1990 i, posteriorment, a l’ABS Cubelles-Cunit fins al maig de 2016, en què es va jubilar de l’administració pública. Des de sempre ha compaginat la seva tasca dins l’àmbit públic amb la Medicina privada, cosa que segueix fent actualment. Dins la seva llarga trajectòria destaca el Premi a la Excel·lència Professional que li atorgà el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona el novembre de 2015.

 

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles