La Generalitat inclou l’Institut Les Vinyes en un llistat de properes construccions

3 de maig de 2019


L’equipament no forma part de les obres més prioritàries que ja disposen de pressupost, però sí que es confirma com una de les necessitats.

La Generalitat inclou l’Institut Les Vinyes en un llistat de properes construccions. L’equipament no forma part de les obres més prioritàries que ja disposen de pressupost, però sí que es confirma com una de les necessitats.

 

Segons ha publicat l’Ajuntament, el municipi està pendent que la Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona aprovi definitivament la modificació puntual del Pla General, per poder completar la cessió del terreny mitjançant el corresponent conveni.

Segons les previsions de la Generalitat, però, la construcció de l’Institut Les Vinyes difícilment podrà començar abans del 2023.

 

L’Institut Les Vinyes funciona en mòduls prefabricats des de la seva inauguració ara fa deu anys. A banda, aquest curs s’han instal·lat més mòduls a l’institut Cubelles per poder donar cabuda a l’augment d’alumnes de primer d’ESO que s’esperen pels propers cursos.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles