El Cor l’Espiga cantarà diumenge les Caramelles

17 d'abril de 2019


Al matí cantaran per diferents indrets del nucli antic de Cubelles fins arribar a les 12:15 h. del migdia a la Plaça de la Vila on es farà una cantada davant l’Ajuntament

Entrevista a Teresa Joval, presidenta del Cor l'Espiga de Cubelles (cliqueu sobre l'enllaç)

 

Aquest diumenge de Pasqua, 21 d’abril la coral “Cor l’Espiga” sortirà a cantar Caramelles. Al matí cantaran per diferents indrets del nucli antic de Cubelles fins arribar a les  12:15 h. a la Plaça de la Vila on es farà una cantada davant l’Ajuntament. Enguany es compleix 33 anys del renaixement d’aquesta festivitat a Cubelles. A banda del seu repertori de cançons també hi hauran els tradicionals cuplets. De fet, aquesta és una de les activitats més tradicionals dins les Caramelles, la cantada de cuplets, que repassen en clau satírica l’actualitat municipal i més general.

Al mateix temps la centenària entitat, ja està ultimant els preparatius del 15è Festival Cant Coral que aquest any tindrà lloc dimecres, 1 de maig, a partir de les 18.00h., a l’església de Santa Maria. Hi haurà la participació de l’Orfeó Renaixença de Mollerussa, la coral Rocafort de Sant Julià de Lòria (Andorra) i les corals Cor L'Espiga, Cor Espig@ XXI i les Espiguetes del Cor l'Espiga de Cubelles. a l’església de Santa Maria de Cubelles. 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles