Les escoles de Cubelles participen del projecte comarcal DANSARA

15 d'abril de 2019


Es tracta d'un projecte de dansa contemporània per a promocionar l’aprenentatge de les habilitats rítmiques i artístiques dels infants

Notícia (cliqueu sobre l'enllaç)

Escolars de 2n i 3r de primària de les tres escoles de Cubelles participen del projecte comarcal DANSARA. Es tracta d'un projecte de dansa contemporània per a promocionar l’aprenentatge de les habilitats rítmiques i artístiques dels infants, d’una manera lúdica i creativa. Després d’aprendre un repertori de danses amb el professorat al centre educatiu, l’alumnat participarà en una gran jornada en la qual seran protagonistes d’un espectacle de dansa contemporània.

 

L'acte de cloenda tindrà lloc el dilluns, 29 d’abril al pavelló de Les Roquetes (Sant Pere de Ribes). Els infants ballaran els balls contemporanis que han aprés durant el curs. Es duran a terme tres sessions: A la primera sessió ballarà l'alumnat de l’escola Josep Andreu Charlie Rivel; a la segona, l’escola Mar i Cel; i a la tercera, els del Vora del Mar. Els municipis participants en aquest projecte són Cubelles, Olivella, Sant Pere de Ribes i Sitges, amb el suport del Consell Comarcal del Garraf.

 

Aquest curs escolar 2018-2019 els ajuntaments de Cubelles, Canyelles, Sant Pere de Ribes, Sitges i Olivella han ofert als centres educatius de primària del seu municipi la possibilitat de participar en el projecte DANSARA. 

 

DANSARA

És un esdeveniment de dansa contemporània adreçat a l’alumnat de 2n o 3r de primària, en funció de la demanda de l’escola. Amb aquest projecte es vol promocionar l’aprenentatge de les habilitats rítmiques i artístiques dels infants mitjançant la dansa contemporània, d’una manera lúdica i creativa. Els municipis adherits al projecte són: Cubelles, Sant Pere de Ribes, Canyelles, Sitges i Olivella.

 

 

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles