S'obre un nou termini d'inscripció per a entitats que vulguin entrar al Consell de Comunicació de Cubelles

2 d'abril de 2019


De les quatre places que es van obrir a les associacions queda encara una vacant. Per tal de cobrir aquest representant de les entitats l’Ajuntament obre una segona convocatòria fins el proper 23 d'abril.

L’Ajuntament ha obert un nou termini d'inscripció per a entitats que vulguin entrar al Consell de Comunicació de Cubelles. De les quatre places que es van obrir a les associacions queda encara una vacant. Per tal de cobrir aquest representant de les entitats l’Ajuntament obre una segona convocatòria fins el proper 23 d'abril.

 

El Consell de Comunicació de Cubelles va posar-se en marxa el febrer passat. Unes setmanes més tard va tenir lloc la primera trobada entre els professionals municipals de l’àrea de Comunicació i de Ràdio Cubelles, juntament amb els representants designats pels partits polítics i els representants de de la societat.

En aquest cas en la primera trobada hi va haver 7 participants. Quatre persones a títol individual i tres d’entitats municipals.

 

Per tal de completar la plaça que falta per les associacions, es va decidir obrir una segona convocatòria a tot el teixit associatiu local. En cas que hi hagi més d’una petició, la propera trobada del Consell de Comunicació realitzarà un sorteig per escollir el darrer membre de les entitats locals.

 

Aquestes places es renovaran cada dos anys i suposen el compromís a assistir a les convocatòries del consell i la seva participació activa en el benefici de la millora dels mitjans de comunicació públics de Cubelles.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles