El C.F. Cubelles no passa de l'empat a zero davant l'Olivella

12 de març de 2019

Els blaus van tenir el control del partit però van fallar un penal a la segona part

El derbi entre el C.F. Cubelles i l'Olivella va gaudir de tots els ingredients d'un partit d'aquestes característiques: intensitat, rivalitat, emoció i fins i tot polèmica. Però en va mancar un d'important els gols.

A la primera part els de Xavier Vilagut tenien el domini de la pilota però no generaven gaire perill. Per la seva banda l'Olivella jugant al contracop va tenir dues bones ocasions que es van estavellar al pal de la porteria defensada per Revilla, que va fer alguna aturada de mèrit. Una centrada que es va passejar per l'àrea petita de l'Olivella i una cavalcada d'Ivan Valero per la banda dreta, en el últim sospir de la primera part, que va finalitzar a les mans de Rovira porter visitant i exjugador cubellenca.

A la segona part Vilagut va fer algun ajust per tal que el domini de la pilota es traduís en més perill. Els cubellencs de mica en mica van prendre el control tot i que no es traduïa en oportunitats clares de gol. La més clara arribaria al minut 75 quan van fer caure Adrià Robert a la mateixa línia lateral de l'àrea, i el col·legiat no dubtava en senyalar penal (minut 6:39 del vídeo resum).

Francesc Medina un especialista des dels onze metres no va poder enganyar a Rovira que amb una estirada enviava la pilota a corner (minut 7 del vídeo resum). El Cubelles es bolcava a l'atac però la defensa visitant resistia sense gaires angoixes fins al xiulat final.

Un empat que combinat amb els resultats de la Jornada deixant al Cubelles més líder amb un avantatge de quatre punts ara sobre l'Òdena i el Moja que va aprofitar per retallar a tots els seus rivals.

El pròxim partit del Cubelles serà diumenge a les 17.15 h al municipal de les Roquetes per enfrontar-se a la Penya Jove, en el darrer partit de la 25a jornada de lliga.