Narcís Pineda serà el cap de llista de Cubelles en Comú Podem a les eleccions municipals

8 de març de 2019


La confluència d'ICV i Podem a Cubelles ha presentat aquest dimecres els sis primers noms de la llista municipal

Narcís Pineda, l'actual regidor d'ICV, serà el cap de llista de Cubelles en Comú Podem. En el número dos l’acompanyarà Verònica Masdeu, qui fa unes setmanes va ser escollida candidata de Podem Cubelles en un procés de primàries. La confluència d'ICV i Podem vol importar el format que ja ha concorregut a les eleccions al Parlament de Catalunya. En aquest sentit, Narcís Pineda, recentment anunciat com a cap de llista, ha declarat que el nou projecte aposta per combinar la seva experiència a l’Ajuntament amb l’impuls de gent nova provinent de Podem.

Des de Podem, Verònica Masdéu ha explicat que la voluntat de l’acord és reproduir el format que ja ha anat a les eleccions al Parlament de Catalunya.

Verònica Masdéu també ha avançat que la intenció serà que ella ocupi el càrrec de portaveu del grup municipal en cas d’obtenir representació.

A part de Narcís Pineda i Verònica Masdéu, la candidatura de Cubelles en Comú Podem comptarà amb Lídia Pamies de número 3, Jorge González de 4, Francisca Lorenzo de 5 i Sílvia Coronas de 6. La presentació de la llista s’ha fet aquest dimecres al vespre al local del partit situat al carrer de Joan Pedro i Roig. Els candidats del partit Cubelles en Comú Podem s'han declarat convençuts que tenen possibilitats de guanyar les eleccions locals. També han anunciat que confeccionaran el programa electoral amb d'assemblees participatives.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles