L’alumnat de l’escola Mar i Cel ha muntat una carpa informativa al mercat sobre la jornada de donació de sang

22 de febrer de 2019


El dimecres 27 de febrer serà quan es faran totes les activitats previstes per la campanya de donació de sang a l'escola Mar i Cel

Infants de l’escola Mar i Cel amb col·laboració amb alumnes de l’escola Charlie Rivel han estat aquest divendres al matí a la plaça Melcior Güell, aprofitant el dia de mercat per donar a conèixer la campanya de donació de sang que té preparada l’escola Mar i Cel de Cubelles per dimecres, 27 de febrer, de les 15:30h a les 20h. Els infants han repartit fulletons sobre la campanya amb l’objectiu d’arribar a les 100 donacions. L’empresa Grup Events els ha cedit gratuïtament una carpa per posar el punt d’informació. Alguns dels alumnes de sisè de l'escola Mar i Cel han explicat què cal saber sobre la campanya de donació de sang del 27 de febrer.

“La teva donació pot canviar-ho tot” i "Dóna un tros de tu", amb aquests dos lemes, l’escola Mar i Cel porta dies anunciant aquesta campanya de donació de sang. Aquests lemes han sorgit del concurs que han fet a l’escola. També l’alumnat de sisè de les dues escoles, Charlie Rivel i Mar i Cel, han participat fa pocs dies d’uns tallers on s’ha abordat com a tema “La donació de sang”, amb l’objectiu de sensibilitzar-los des de ben petits. Cal destacar que la jornada de donació de sang al Mar i Cel del dimecres, 27 de febrer es completarà amb diferents tallers i activitats lúdiques. També els infants de cicle mitjà han realitzat un obsequi que rebran els donants que participin de la jornada.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles