L'alumnat de sisè del Mar i Cel difon la seva campanya de donació de sang

19 de febrer de 2019


Han explicat el projecte als centres educatius, i aquest divendres tindran un punt informatiu a la plaça del Mercat.

Entrevista a la Neus i el Roger, dos alumnes de l'escola Mar i Cel (cliqueu sobre l'enllaç)

 

“La teva donació pot canviar-ho tot” i "Dóna un tros de tu", aquests són els dos lemes que anuncien l’acte de donació de sang que es realitzarà el dimecres, 27 de febrer a l'escola Mar i Cel. La jornada tindrà lloc a la tarda, de les 15 a les 20h.

 

Enguany la campanya de donació de sang compta amb la col·laboració de l’escola Josep Andreu Charlie Rivel. L’objectiu és que sigui un acte obert a tota la ciutadania, amb la voluntat que cada any es vagin sumant a la iniciativa la resta de centres escolars de la vila. 

 

Els infants de sisè de l’escola Mar i Cel estant fent difusió d'aquesta campanya tant als instituts Cubelles i Les Vinyes com també a l’escola Vora del Mar.

La Neus i el Roger són alumnes de sisè de l'escola Mar i Cel. Ells ens han explicat en una entrevista a Ràdio Cubelles quina és la informació que cal saber sobre la campanya de donació de sang del 27 de febrer.

Per promoure aquesta campanya de donació de sang, l’alumnat de sisè del Mar i Cel també estarà aquest divendres, 22 de febrer al Mercat de per donar a conèixer el projecte. Cal destacar que la jornada de donació de sang al Mar i Cel del dimecres, 27 de febrer es completarà amb diferents tallers i activitats lúdiques. També els infants de cicle mitjà han realitzat un obsequi que rebran els donants que participin de la jornada.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles