El Consell de Comunicació obre la participació a la gent i les entitats

7 de febrer de 2019


Aquest dimarts s'ha reunit per primera vegada el Consell de Comunicació de Cubelles que obre ara el termini per completar la representació popular i associativa. La trobada ha comptat de moment amb els membres dels partits i professionals del departament de comunicació i Ràdio Cubelles.

El Consell de Comunicació ha començat a funcionar provisionalment aquest dimarts. El seu format definitiu es completarà amb la designació de 4 representants de la població i 4 membres del teixit associatiu. En aquest sentit, l'Ajuntament ha obert aquest dimecres el termini per optar a formar part del Consell de Comunicació. Fins el 22 de febrer es poden omplir els formularis per Internet tant per a persones a títol individual com per a representants de les associaions, clubs o organitzacions vinculades a la vila. Si hi ha més de 4 peticions en cada cas, en la propera sessió el Consell farà un sorteig entre els candidats. Un cop ja s'hagin designat aquests 8 representants, el Consell de Comunicació ja quedarà definit per funcionar amb normalitat. Aquestes places es renovaran cada dos anys i suposen el compromís a assistir a les convocatòries del consell i la seva participació activa en la presa de decisions que afectin els mitjans de comunicació públics de Cubelles.

 

La primera reunió provisional del Consell de Comunicació ha comptat amb els professionals de l'àrea de comunicació i Ràdio Cubelles i els representants dels partits UC, ERC, CiU, PP, ICV, Cubellencs i Guanyem, amb l'absència del PSC, Sí es pot i els regidors no adscrits. A banda de definir la manera de desginar els representants de les associacions i la població, la sessió ha servit per presentar la Memòria anual de la regidoria de Comunicació, on es detallen les accions realitzades pel departament de Comunicació i els mitjans de comunicació públics locals com Ràdio Cubelles. A més, també s'ha informat de la situació del projecte de reforma del Casal de Cultura per acollir l'edifici de comunicació i Ràdio Cubelles quan la biblioteca es traslladi al seu edifici nou.

 

Entrevista al regidor de comunicació, Xavier Baraza (cliqueu l'enllaç)


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles