El govern descarta invertir 150.000€ per avançar el canvi del sistema de recollida de la brossa

1 de febrer de 2019


Segons ha explicat el regidor J. Ma Hugué, han optat per esperar el concurs públic de la Mancomunitat Penedès Garraf que està previst a finals del 2019 per implantar el sistema nou.

En una entrevista a Ràdio Cubelles, el regidor de Medi Ambient, Josep Maria Hugué, ha explicat que davant de la coincidència del final del contracte de la recollida de la brossa de la Mancomunitat amb Fomento de Construcciones i Contratas, es van plantejar llogar pel seu compte els camions per implantar el sistema nou, una opció que implicava una inversió de 150.000 euros més del previst.

Des del govern local van acabar valorant que era una despesa extraordinària innecessària ja que el concurs públic de la Mancomunitat es farà a finals d'any.

Així ho ha dit en Josep Ma Hugué, regidor de Medi Ambient.

Ara el regidor de Medi Ambient, Josep Ma Hugué, confia que a finals del 2019 ja s’haurà posat en marxa el sistema de recollida nou a Cubelles.

Una de les novetats del sistema de recollida de la brossa serà que renovarà els contenidors però en rebaixarà el nombre total amb cent punts repartits per tot el municipi. En aquests punts hi haurà contenidors de totes les fraccions de residus. L’ajuntament també té a punt una campanya per informar dels canvis.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles