La Comissió Territorial d’Urbanisme respondrà amb un informe sobre la legalitat de l’aparcament d’autocaravanes

22 de gener de 2019


El tema es va debatre en l’última reunió celebrada a mitjan de desembre i només s’ha fet públic l’acord d’elaborar un informe però no diu si aquest acord és favorable o desfavorable.

La Comissió Territorial d’Urbanisme de Barcelona va debatre en l’última reunió celebrada a mitjan de desembre la consulta de l'Ajuntament sobre l'aparcament d'autocaravanes instal·lat en un terreny municipal. De moment només s’ha fet públic l’acord d’elaborar un informe però no es diu si aquest acord és favorable o desfavorable a aquest tipus d'ús.

 

Recordem que el mes de juliol passat, els grups de l’oposició van preguntar a la Generalitat sobre els usos permesos en el terreny municipal de la Mota. Aquella resposta apuntava que la clau urbanística no permetia l’ús d’un aparcament d’autocaravanes. Quan el govern va conèixer aquesta resposta va posar-se en contacte amb la Generalitat perquè estudiés el cas, ja que segons els tècnics municipals, sí que es podia fer un ús temporal com el que s’havia aprovat. Paral·lelament, els grups de l’oposició excepte Cubelles Sí Es Pot van tramitar una petició d’investigació a la fiscalia per una presumpta prevaricació.

 

Amb tot, la Comissió Territorial d’Urbanisme de Barcelona, com a òrgan competent, ha abordat el cas aquest mes de desembre i ha acordat emetre un informe respecte la consulta formulada per l’Ajuntament.

 

Des de Ràdio Cubelles ens hem posat en contacte amb membres del govern local que encara no han explicat quina ha estat la resposta sobre la legalitat de l’aparcament d’autocaravanes.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles