La consellera d'Empresa i Coneixement Àngels Chacón excusa la seva presència a l'acte convocat per Junts per Cubelles

14 de gener de 2019


Marta Felip, secretaria general de la Conselleria de la Generalitat va ser l'encarregada de representar-la. Durant l'acte, Junts per Cubelles s'ha compromès a gestionar una reunió amb la direcció general d'indústria per parlar de la necessitat de disposar de fibra òptica al Polígon de Les Salines.

La consellera d'Empresa i Coneixement excusa la seva presència a l'acte convocat per Junts per Cubelles. Marta Felip, secretaria general de la Conselleria de la Generalitat va ser l'encarregada de representar-la. Durant l'acte, Junts per Cubelles s'ha compromès a gestionar una reunió amb la direcció general d'indústria per parlar de la necessitat de disposar de fibra òptica al Polígon de Les Salines.  El cap de llista del partit, Robert Monzonis ha agafat aquest compromís en l’acte convocat divendres a la tarda.

Robert Monzonis, cap de llista de Junts per Cubelles, en declaracions a Ràdio Cubelles.

En un vídeo adreçat als assistents de l'acte, Àngels Chacon ha assegurat que re programarà la seva visita per venir properament a Cubelles.

Marta Felip, secretaria general de la conselleria d’empresa i ensenyament de la Generalitat va parlar sobre la situació empresarial de Cubelles, i el territori del Penedès, així com de tot Catalunya.  En declaracions a Ràdio Cubelles ha explicat com està l’economia a Catalunya.

 

Junts per Cubelles ha programat un nou acte que tindrà lloc el Dijous, 17 de gener. En aquesta ocasió ha convidat a Jordi Puigmeró, conseller de polítiques Digitals i Administració Pública. L'acte es farà a dos quarts de vuït al Centre Social, al carrer Joan Roig i Piera, 3-5. 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles