Aquest gener s'iniciaran els treballs de redacció del Pla de prevenció LGTBI

15 de gener de 2019


L’Ajuntament ja disposa de la consultora que s’encarregarà d’aquest pla i que marcarà les accions de prevenció que s’han de dur a terme

Entrevista a Pilar Martos, tècnica d'Igualtat de l'Ajuntament (cliqueu sobre l'enllaç)

Els treballs de redacció del Pla de prevenció LGTBI concedit per la Diputació de Barcelona començaran dins aquest mes de gener. L’Ajuntament ja disposa de la consultora que s’encarregarà d’aquest Pla de prevenció LGTBI que marcarà les accions de prevenció que s’han de dur a terme. Així mateix ho ha explicat la tècnica d’Igualtat, Pilar Martos.

L’Ajuntament també disposa de l’esborrany del protocol d’assetjament en espai públic. La tècnica d’Igualtat, Pilar Martos ha fet balanç de l’activitat al Centre Violeta a través de la memòria de tancament del 2018.

Al llarg d’una entrevista a Ràdio Cubelles la tècnica d’Igualtat ha fet també balanç de l’activitat i dels cursos que s’han impartit el darrer any al Centre Violeta; i ha avançat alguns dels continguts d'aquesta nova temporada. Entre d'altres, Pilar Martos ha fet un repàs de com ha anat el curs d'alfabetització que es tanca el 18 de gener. A més, ha explicat com funciona el servei d'assessorament psicològica i jurídica, que s'ofereix des del Centre Violeta. Finalment, entre d'altres coses, ha parlat dels tallers d'igualtat que s'imparteixen a les escoles concedits per la Diputació de Barcelona.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles