L’Institut Les Vinyes celebra aquest dissabte els deu anys de vida

9 de novembre de 2018


El professorat, alumnes i ex-alumnes celebraran l’aniversari del centre i tornaran a reivindicar la construcció de l’edifici.

Falca dels alumnes de l'Institut Les Vinyes (cliqueu sobre l'enllaç)

L'alumnat de l'Institut les Vinyes reivindica la construcció d'un nou institut i convida a tohom a participar a la festa dels seus 10 anys que es celebrarà aquest dissabte. El centre va haver d'ajornar la trobada programada pel 27 d'octubre per les previsions de pluja, ja que en les instal·lacions prefabricades actuals de l’Institut Les Vinyes no es podien celebrar les activitats anunciades.

 

Des de l’institut Les Vinyes s'ha reprogramar la festa dels seus 10 anys per aquest dissabte, 10 de novembre. L'activitat s'ha avançat lleugerament el seu horari, i tindrà lloc de les 16.30h a les 19h, al pati de l’institut Les Vinyes. Es tracta d'una jornada adreçada a tota la comunitat educativa que ha format part del centre al llarg d'aquesta dècada. La directora de les Vinyes, Asunción Boix ha explicat com està previst que es desenvolupi la trobada.

Entre d’altres coses, el centre ha convidat a l’acte al Grup d’Estudis Cubellencs Amics del Castell perquè expliqui l’origen del seu nom, Les Vinyes. També alumnes i exalumnes mostraran al llarg d'aquesta trobada els seus talents. Asunción Boix ho explicava d'aquesta manera en una entrevista al programa educatiu Fem País.

Les primeres accions de celebració dels 10 anys de Les Vinyes han passat per l’estrena d’un logo commemoratiu, a través d’un concurs de dibuix realitzat a l’institut Les Vinyes. L’autor del logotip del 10è aniversari és l’Adrià Fernàndez de 3r C. També, el centre ha penjat una pancarta amb el missatge és “10 anys sembrant educació i un futur en construcció”. A banda, d’això, des del grup impulsor encarregat de la commemoració dels 10 anys d’història del centre, es treballa en d’altres accions com ara l’edició d’un llibre que reculli la història i les vivències durant aquest decenni.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles