Continuen els actes de la Setmana de la Gent Gran a Cubelles

3 d'octubre de 2018


Aquesta tarda la programació dedicada a la gent gran conté una xerrada sobre hàbits saludables i alimentació a la tercera edat; demà hi haurà una classe dirigida de ioga al Poliesportiu; i diumenge es celebrarà la Diada i el dinar de la gent gran

Ahir van començar els actes de la setmana de la gent gran. A les 11 del matí es va fer una classe de country al Pavelló del Poliesportiu i a les 18h de la tarda, el Casal d’avis va acollir la lectura del manifest del Dia Internacional de la gent gran. La lectura va ser compartida entre diversos assistents.

Aquest matí han continuat els actes de la Setmana de la Gent Gran de Cubelles. Les infermeres investigadores de la Unitat de l’Ictus de l’Hospital Vall d’Hebron, Victoria Sala i Olalla Pancorbo han ofert al Casal Municipal d’Avis una xerrada titulada ‘Cerebro sano in corpore sano’, sobre hàbits saludables. La conversa s’ha centrat amb les conclusions d’estudis recents que demostren clarament que alimentar-se correctament i fer algun tipus d’activitat física de forma diària, pot mantenir-nos lluny dels hospitals, contribuint de forma important en la prevenció de malalties cardiovasculars i l’ictus. Les infermeres han parlat dels principals factors de risc que causen l’ictus amb una alta incidència i han donat els items per evitar  els factors de risc de patir aquesta malaltia. D’aquesta manera s’expressava Olalla Pancorbo, una de les infermeres de la Unitat de l’Ictus de l’Hospital Vall d’Hebron.

El Casal d’Avis, acollirà aquesta tarda, a partir de les 18 h una altra xerrada. En aquesta ocasió sobre hàbits saludables i alimentació a la tercera edat, que anirà a càrrec de la farmacèutica cubellenca Montserrat Montané. Amb ella hem pogut parlar per conèixer quins seran els continguts que tractarà.

La programació seguirà aquest dijous amb una classe dirigida de ioga al Poliesportiu, que anirà a càrrec de l’Eva Film. La programació es tancarà aquest diumenge amb la Diada i el dinar de la gent gran. Al matí hi haurà una missa i al migdia la gent gran prendrà part d'un dinar en el què es farà l'elecció del padrí i padrina de la Diada, el lliurament de premis dels campionats de billar i domino, per acabar amb ball.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles