El projecte de càmping a Mas Guineu queda aturat fins el 2020

28 de setembre de 2018


La Generalitat ha suspès la construcció i l’ampliació de càmpings per redactar un Pla Director Urbanístic que reguli aquest tipus d’allotjaments.

El projecte de càmping a Mas Guineu queda aturat fins el 2020. La Generalitat ha suspès la construcció i l’ampliació de càmpings per redactar un Pla Director Urbanístic que reguli aquest tipus d’allotjaments.

 

El conseller de territori i sostenibilitat, Damià Calvet, en declaracions a Ràdio Cubelles ha confirmat que aquesta regulació afecta la inversió prevista al municipi.

La intenció de la Generalitat és repensar i acotar com han de ser els càmpings de Catalunya a partir d’ara, així ho ha explicat el conseller Damià Calvet.

La decisió de redactar un Pla Director Urbanístic dels càmpings es va prendre el 17 de setembre en la Comissió de Política Territorial i Urbanisme de Catalunya. Segons ha publicat la Generalitat els objectius concrets de la redacció del Pla Director Urbanístic són: garantir un encaix territorial, urbanístic, ambiental i paisatgístic de les noves implantacions; establir les precaucions necessàries per mantenir el caràcter d’espais oberts de l’àmbit dels càmpings i del seu entorn; possibilitar els mecanismes perquè les instal·lacions existents assoleixin els objectius de qualitat; i establir les determinacions necessàries per garantir el desenvolupament sostenible de l’activitat en el futur.

 

Per la seva banda, l’empresa Vilanova Park no ha volgut fer declaracions sobre aquesta suspensió tot i que tenia previst començar les obres el 2019. Tampoc cap membre del govern municipal ha fet encara declaracions sobre la suspensió de 12 mesos que afecta el projecte de càmping.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles