Cap de setmana ple d'activitats de Festa Major

11 d'agost de 2018


Dissabte al matí, hi haurà el 6è Torneig de Futbol 7. Mentre que a la tarda l'activitat seguirà amb el 13è Concurs de dibuix infantil de Fauna Cubelles; el 13è Cubelles Rock City; i sardanes a la platja. Diumenge la programació seguirà al matí, amb l'Open Popular Tennis Taula. I a la nit, amb nit de jazz i Festival de Música Electrònica.

Dissabte al matí, hi haurà el 6è Torneig de Futbol 7. Mentre que a la tarda l'activitat seguirà amb el 13è Concurs de dibuix infantil de Fauna Cubelles; el 13è Cubelles Rock City; i sardanes a la platja amb la Cobla Reus Jove.

 

Diumenge la programació seguirà al matí, amb l'Open Popular Tennis Taula. I a la nit, amb nit de jazz i Festival de Música Electrònica.

 

Actes destacats del cap de setmana:

Dissabte 11 d’agost

De les 8.00 a les 23.00 h., al camp Josep Pons i ventura, 6è Torneig de Futbol 7. Organitza Club Esportiu Cubelles.

 

A les 18h., a l'espai natural de la desembocadura del riu Foix tindrà lloc el 13è Concurs de dibuix infantil de Fauna Cubelles. 

 

A partir de les 20.00 h., a l’Hort del Rector, terreny al costat de la plaça del Mercat, 13è Cubelles Rock City amb les actuacions de The Mothercrow (Barcelona), Dry River (Castellón de la Plana), Sexplosion (Madrid), Ankor(Tarragona) i Eternal Vice (Cubelles). Organitza l’Associació Juvenil Freerock.

 

A les 22.00 h., al costat de l’Oficina de Turisme de la platja, sardanes amb la cobla Reus Jove.

En cas de pluja aquest acte se celebrarà a la Sala Sòciocultural

 

Diumenge 12 d’agost

De 9.00 a 14.00 h., al Pavelló del Poliesportiu, Open Popular Tennis Taula. Inscripcions al Poliesportiu. Organitza Tennis taula i Club Esportiu Cubelles.

 

A les 22.00 h., a la plaça de la Vila, nit de jazz amb Always Amy.

En cas de pluja aquest acte se celebrarà a la Sala Sòciocultural

 

A partir de les 23.00 h., als jardins de la casa del polígon, Festival de Música Electrònica.  Artistes: Dave Sinner, Hacha Krakhaus, Guillem Ruiz i Boiz. Organitza Associació de Joves de Cubelles.

 

Del 2 al 19 d’agost

El Circ Raluy es situarà al Parc del Prat de Cubelles.

 

Del 3 al 31 d’agost

A la sala d’exposicions del Centre Social, exposició de pintures de l’artista Shozo Somekawa. Inauguració 3 d’agost  a les 19.30 h.

  

Del 10 al 19 d’agost

A la avinguda Onze de Setembre hi haurà instal·lades les atraccions de la Festa Major.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles