Ja està aquí la Festa Major de Cubelles

2 d'agost de 2018


La portada del programa d'actes és obra de l'artista local Shozo Somekawa; i el pregó anirà a carrèc de Xús Hidalgo, qui ha estat mestra durant 40 anys a l'escola Charlie Rivel

Presentació de la Festa Major de Cubelles 2018.jpg

Notícia (cliqueu sobre l'enllaç)

Presentat el programa de la Festa Major de Cubelles 2018. La portada és obra de l’artista local Shozo Somekawa que porta 30 anys residint a la vila. És  també l’autor de l’exposició que ja està instal·lada al Centre Social de Cubelles. L’artista cubellenc recupera la pintura il·lustrativa per mostrar la seva visió de la festa. De fet, el cartell d’aquest any és el segon que fa Somekawa dedicat a la Festa Major de Cubelles. En aquesta ocasió apareixen diferents elements representatius de la festa com ara els gegants, la draga i el Viagrot. L'autor del cartell s’expressava d'aquesta manera en la roda de premsa de la presentació dels actes de la Festa Major de Cubelles.

La pregonera d’enguany és Xús Hidalgo, qui ha estat 40 anys com a mestre a l’escola Josep Andreu Charlie Rivel. Aquest dies prepara un pregó que reculli la seva estima per la docència i per un poble que li va canviar la vida, ha apuntat la pregonera.

Novament la programació de la Festa Major de Cubelles destaca per la seva varietat; i per oferir una oferta d'activitats per a tots els gustos, en una programació que conté cercaviles amb els balls populars, concerts, i activitats culturals i esportives diverses. Ester Pérez, regidora de Cultura ha volgut agrair el treball realitzat tant per l'equip tècnic com col.laboradors i persones vinculades en l'organització  de la festa; i ha dit que la programació s'ha ampliat amb més dies d'actes de Festa Major.

L'Agrupació de Balls Populars de Cubelles prendrà novament un paper principal a la Festa Major de Cubelles amb l’assaig general, les diverses cercaviles, les matinades i l’entrada d'ofici el 15 d'agost, entre d’altres. L’alcaldessa, Rosa Fonoll ho destacava d’aquesta manera en la presentació del programa d’actes de la Festa Major.

El Grup d’Estudis Cubellencs també té un pes important novament en la col·laboració de la redacció del programa d’actes de la Festa Major de Cubelles. Destaca un article sobre "Els grups de teatre de Cubelles al llarg del temps" de Joan Vidal. El mateix autor n'ha donat detalls del seu contingut.

El llibre també recull un article sobre la història dels 20 anys del Viagrot de Gemma Sànchez, Xavi Toscano i Anna Morcillo. I un altre sobre 'l’Aliança de Cubelles 1914-2018. La reobertura d’una entitat centenària'.

Consulta la programació Festa Major de Cubelles 2018


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles