Cubelles acollirà el Campionat de Catalunya de Vela a Radiocontrol en la classe IOM

31 de maig de 2018


L'esdeveniment, que tindrà lloc aquest cap de setmana, preveu aplegar més d'una trentena de participants arribats de tot el territori català

Cartell CCat V03

 

Entrevista a Jordi Obach, ex-president del Club Marítim Cubelles (cliqueu sobre l'enllaç)

 

Aquest cap de setmana se celebra a Cubelles el Campionat de Catalunya de Vela a Radiocontrol, en la classe Intenacional One Metre (IOM). Les regates se celebraran dissabte i diumenge, a la dàrsena del Port Esportiu de Cubelles, davant del Passeig de la Marina de Cubelles.

 

Més d'una trentena de participants, arribats de tot el territori català, prendran part de l'encontre, que també preveu comptar amb alguns convidats de diferents Clubs de l'Estat Espanyol. Jordi Obach, expresident del Club Marítim Cubelles i ara cap de la Secció de Vela a Radiocontrol, ha explicat als micròfons de Ràdio Cubelles que "aquesta competició és pràcticament idèntica a les que es poden realitzar des del Club, el principal canvi és que no es realitza en mar obert".

 

Les embarcacions participants han de complir amb tots els requisits tècnics de la categoria IOM; i, en el radiocontrol, només hi té efecte el timó i les veles, sent el vent l'únic impuls que rep la nau.

 

El Club Marítim Cubelles és el Club que aporta més participants en el Campionat, i aspira a obtenir uns bons resultats. Les regates se celebraran aquest dissabte, a partir de les dotze del migdia i fins a les cinc de la tarda. Mentre que, aquest diumenge, la competició engegarà, a les onze i fins a les tres de la tarda, quan finalitzarà el Campionat. La prova és completament accessible a tot el públic que vulgui gaudir d'aquesta prova esportiva.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles