El regidor José Manuel Écija manté el torcebraç amb el PSC

22 de maig de 2018


A dia d’avui, Écija considera que encara no ha estat expulsat mentre que l’Agrupació Local dels socialistes dona per suspesa la seva militància i reitera els motius de la seva expulsió.

Entrevista al regidor de Recursos Humans, José Manuel Écija (enllaç)

 

Des de la seva entrada al govern local l'abril de l'any passat, l’actual regidor de Recursos Humans José Manuel Écija manté una pugna amb el partit socialista. Segons l’agrupació local va actuar d’esquena als seus companys i de manera unilateral. Motius pels quals van demanar la seva suspensió de la militància i la seva expulsió del partit.

 

A dia d’avui, Écija considera que encara no ha estat expulsat mentre que a l’Agrupació Local dels socialistes donen per suspesa la seva militància i reiteren els motius de la seva expulsió. En una entrevista a Ràdio Cubelles, el regidor José Manuel Écija ha explicat que se sent del PSC i no renega del partit.

 

Tanmateix, des de l’Agrupació Local es va tramitar la seva suspensió de militància i l’expulsió del partit, que va quedar en mans del comitè d’ètica. Així ho admès José Manuel Écija.

 

Segons José Manuel Écija l’expulsió encara no s’ha acabat de resoldre, no està justificada i encara té opcions per presentar al·legacions o fins i tot denunciar-ho a la justícia.

 

A banda de les diferències amb el seu company de partit Xavier Grau, José Manuel Écija també considera que no l’ha afavorit la seva visió crítica amb l’executiva comarcal.

 

Per la seva banda, el PSC de Cubelles ha anunciat que publicarà un comunicat per respondre les paraules de José Manuel Écija a Ràdio Cubelles. En un missatge a les xarxes socials Jaume Garcia, secretari d’organització del PSC a Cubelles, reafirma que el senyor Écija ha estat suspès de militància i denuncia les dificultats a l’Ajuntament l’últim any per poder expulsar-lo del grup municipal.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles